Relatiebeheer

Alle klant- en leveranciersgegevens binnen handbereik

De CRM-functionaliteit heeft een uitgebreid adressenboek wat relatiebeheer overzichtelijk maakt.

Per relatie achterhaal je met één klik op de knop contactgegevens, correspondentie en informatie die samenhangt met je boekhouding zoals het betaalgedrag van de relatie, recente transacties en welke werkzaamheden voor deze relatie zijn uitgevoerd.

Relaties

Onder het bolletje 'Relaties' uit het hoofdmenu vind je het CRM systeem van Yuki.

In het hoofdscherm zie je:
  • Zoeken
  • Relaties per type: klik op een icoon om een lijst van de relaties te bekijken.
  • Recent bekeken adressen: klik dubbel op een relatie om de relatiekaart te bekijken en/of te wijzigen.
  • Belangrijke adressen: door op de relatiekaart 'Belangrijk nummer' aan te vinken creëer je een 'favorieten' lijst.
Hieronder zie je een voorbeeld van de lijstweergave van het relatietype 'Leveranciers':

In de taakbalk kun je een nieuwe relatie aanmaken, een relatie op 'Inactief' zetten, vind je een uitgebreide zoekmogelijkheid en kun je switchen tussen de volgende weergaven: alle adressen, mijn adressen, lijstweergave, visitekaartjes en de tag cloud.

Vanuit de lijstweergave kun je via de knop 'Toon extra filters' relaties groeperen.

Hieronder volgt een beschrijving van de extra filters:
  • Met boekingen op rekeningin het zoekvenster kun je een grootboekrekeningnummer ingeven, Yuki zal de relaties tonen welke boekingen hebben op de betreffende grootboekrekening.
  • Met verkoopfacturen: via deze optie laat Yuki de relaties zien waaraan verkoopfacturen gekoppeld zijn.
  • Met inkoopfacturen: deze optie toont de relaties waaraan inkoopfacturen gekoppeld zijn.
  • Met verkoopartikelals je in het zoekvenster een verkoopartikel ingeeft, toont Yuki de relaties waaraan het betreffende verkoopartikel geleverd is.
Door op een adres te klikken, kom je in de Relatiekaart.

Algemene functies

Links in je scherm vindt je een aantal algemene functies van relatiebeheer.

Onder 'Lijst' vindt je alle relaties gegroepeerd op:
  • mijn Adresboek
  • Recent aangemaakt
  • Dossiers
  • Bankrekeningen
  • Verwijderde adressen
  • Ongebruikte adressen
  • Standaardwaarden.

Onder 'Acties' kun je de volgende acties uitvoeren op je relaties:
  • Nieuw adres
  • Etiketten
  • Bulk actie
  • Importeren / Exporteren.