Relatiebeheer

De CRM-functionaliteit heeft een uitgebreid adressenboek wat relatiebeheer overzichtelijk maakt.

Per relatie achterhaal je met één klik op de knop contactgegevens, correspondentie en informatie die samenhangt met je boekhouding zoals het betaalgedrag van de relatie, recente transacties en welke werkzaamheden voor deze relatie zijn uitgevoerd. Een relatie in Yuki is een bedrijf of een (contact)persoon.

Open de module 'Relatiebeheer' door te klikken op het icoon 'Relatiebeheer' bovenin je scherm. Het startscherm van de module 'Relaties' wordt nu geopend:

In het scherm zie je van linksboven naar rechtsonder:
  • Zoek: op alle getoonde adresgegevens.
  • Relaties per type: klik op een icoon om een lijst van de relaties (klanten, leveranciers, administraties, werknemers, bedrijven en personen) te bekijken.
  • Recent bekeken adressen: klik dubbel op een relatie om de relatiekaart te bekijken en/of te wijzigen.
  • Belangrijke adressen: door op de relatiekaart 'Belangrijk nummer' te selecteren creëer je een 'favorieten' lijst.

Links in je scherm vind je de belangrijkste functies van de module 'Relatiebeheer'. Ze worden hieronder kort beschreven.

Lijst

Hier vind je alle relaties gegroepeerd op:
  • Mijn adresboek
  • Recent aangemaakt
  • Web adressen
  • Dossiers
  • Bankrekeningen
  • Verwijderde adressen (alleen zichtbaar voor backoffice)
  • Ongebruikte adressen (alleen zichtbaar voor backoffice)
  • Standaardwaarden (alleen zichtbaar voor backoffice).

Zoek
Met deze functie kun je in het archief zoeken naar documenten op aanmaker, naam, onderwerp en tag.

Nieuw adres
In Yuki kun je twee soorten relaties aanmaken: bedrijven en (contact)personen.
Voor een uitgebreide beschrijving van deze functie zie Relatiekaart bedrijf of Relatiekaart persoon.

Etiketten

Voor een uitgebreide beschrijving van deze functie zie

Bulk mail

Voor een uitgebreide beschrijving van deze functie zie Bulk mail.

Bulk actie

Voor een uitgebreide beschrijving van deze functie zie

Importeren /Exporteren
Je kunt het adresboek exporteren om deze vervolgens te importeren in Excel, Outlook, Outlook Express of in een ander Yuki domein. Het is ook mogelijk om adressen te importeren in de Yuki administratie. Dit werkt met dezelfde formaten.
Voor een uitgebreide beschrijving van deze functie zie Importeren/exporteren adressen.