Administratie ID

Introductie
De administratie ID wordt gebruikt om de administratie mee te identificeren. Deze ID kan er als volgt uitzien 2F1E4FC0-81FD-11DA-9156-00036A0F876A.

ID ophalen via webservice

De administratie ID kan worden opgehaald via de webservice methode AdministrationID(sessionID, administrationName).

ID handmatig opzoeken in webinterface

De administratie ID kan handmatig worden gevonden door in je domein je administratie te openen en vervolgens in het linkermenu met de rechtermuis op Adresgegevens te klikken en deze in een nieuw tabblad te openen. De ID kun je dan uit URL in de adresbalk selecteren. Bekijk de schermafbeeldingen hieronder voor meer informatie.

Afbeelding toevoegen

Afbeelding toevoegen