Accounting - GLAccountBalanceFiscal(sessionID, administrationID, transactionDate)

GLAccountBalanceFiscal(sessionID, administrationID, transactionDate)

Geeft de saldibalans van alle grootboekrekeningen in een administratie, op een specifieke datum, inclusief alle fiscale correctieboekingen.

Parameters

• sessionID: De sessie ID zoals deze is verkregen met de methode Authenticate(accessKey).
  • administrationID: De identifier van de administratie. Deze pagina beschrijft waar je deze kunt vinden.
  • transactionDate: Uiterste datum van de transacties.

Response XML-schema

<xs:element name="GLAccountBalance">
	<xs:complexType>
		<xs:sequence>
			<xs:element name="GLAccount" maxOccurs="unbounded">
				<xs:complexType>
					<xs:sequence>
						<xs:element name="Description" type="xs:string" />
						<xs:element name="Amount" type="xs:decimal" />
					</xs:sequence>
					<xs:attribute name="Code" type="xs:string" />
					<xs:attribute name="BalanceType" type="xs:string" />
				</xs:complexType>
			</xs:element>
		</xs:sequence>
	</xs:complexType>
</xs:element>