Documenten koppelen aan dossier

Elk type document kun je in Yuki koppelen aan een dossier:
  • vanuit het geopende document
  • vanuit het geopende dossier (alleen de beheerder van het dossier)
  • vanuit het startscherm van de module 'Dossiers' (links in je scherm 'Niet gekoppeld').

LET OP!
Bij het spreiden/verplaatsen van een factuur die reeds gekoppeld is aan een dossier blijven alle transacties aan het dossier verbonden.

Koppelen vanuit geopend document

Wanneer je vanuit een willekeurig geopend document linksboven in je scherm op de knop 'Bewerken' klikt, kun je het document koppelen aan een dossier.

Klik op het vergrootglas in het veld 'Dossier' en selecteer een dossier om de factuur aan een dossier te koppelen.

LET OP!
Wanneer je in het veld 'Dossier' een naam invoert wordt het dossier direct aangemaakt (als het dossier nog niet bestaat). Dit nieuwe dossier is dan standaard alleen voor jezelf (als beheerder) toegankelijk. Als beheerder kan je de beveiliging van het dossier instellen.

Na het klikken op de knop 'Bewaren' wordt het document aan het dossier gekoppeld.

Koppelen vanuit geopend dossier

Wanneer je vanuit een geopend dossier bovenin je scherm op de knop 'Meerdere documenten uploaden' klikt, kun je één of meer documenten koppelen aan het dossier.

Het volgende scherm wordt geopend:

Geef aan dat het document of de documenten moeten worden geüpload in de ordner 'Uitzoeken Yuki'. Doorloop vervolgens de gebruikelijke stappen voor het uploaden van documenten in Yuki.

Koppelen vanuit startscherm van module 'Dossiers'

Wanneer je vanuit het startscherm van de module 'Dossiers' linksonder in je scherm klikt op 'Niet gekoppeld' kun je één of meer documenten koppelen aan het dossier.

Voor een uitgebreide beschrijving van de functie 'Niet gekoppeld' zie Niet gekoppeld (dossiers).

Gekoppeld document in dossier

Je vindt het document in het dossier terug in het overzicht 'Omzet en kosten', onder de koppelingen ('Document(en)' en in dit voorbeeld 'Inkoopfacturen') van het dossier én op het tabblad 'Totaaloverzicht'.

Omzet en kosten

Koppelingen (Document(en))

Koppelingen (Inkoopfacturen)

Totaaloverzicht