Compact versus Compleet

Voor ondernemers zijn er 2 type portalen beschikbaar die we aanduiden met de naam Yuki Compact of Yuki Compleet.

Een Yuki Compact portal is bedoeld voor klanten die geen interesse hebben in gedetailleerde operationele gegevens over hun bedrijf. De portal heeft de volgende functies:
  • Aanleveren van documenten en bestanden van banken
  • Vragen aan partner stellen of vragen van partner beantwoorden
  • Toegang tot het digitaal archief van de administratie
  • Monitor met enkele elementaire kengetallen en cijfers
  • (optioneel) Betaallijst voor alle nog te betalen facturen
Klik op de afbeelding voor een korte interactieve demo:
Yuki Compact

Verdere beperkingen van een Compact portal:
  • Slechts 1 gebruiker mogelijk
  • Slechts 1 administratie per domein mogelijk
  • Geen facturatie met Yuki Factuur
  • Geen gebruik van webservices
Een Yuki Compleet (ook wel Yuki Ondernemer) portaal heeft veel meer functies en biedt de ondernemer een volledig boekhoudpakket (zonder de invoerschermen). De ondernemer ziet onder andere overzichten van klanten en leveranciers, kan omzet en kosten en bezittingen en schulden bekijken en kan inzoomen tot op grootboek niveau. Yuki Ondernemer is uit te breiden met modules zoals Yuki Factuur (zelf facturen maken), Yuki dossiers (projecten), Yuki Uren (uren schrijven en factureren), Yuki Herinnering etc. Tevens krijgt die gebruiker ook toegang tot de Yuki App op de smartphone.

Yuki Compact is voor de partner uiteraard goedkoper, maar biedt minder toegevoegde waarde voor de ondernemer.