Boekhoudkoppeling met Knab

Je dient eerst aan te geven dat je de boekhoudkoppeling wilt activeren. Vervolgens doorloop je de volgende stappen:
  • Log in op je Persoonlijke Bankomgeving
  • Ga onderin het menu naar 'Betalen'  en klik vervolgens op 'Boekhoudpakket koppelen'
  • Open een zakelijke rekening bij Knab (indien je deze nog niet hebt aangemaakt)
  • Volg de onderstaande stappen in het scherm en bevestig de koppeling met je Knab Bankpas en Card reader:

• Tot slot dien je de koppeling te activeren via de Yuki webstore op jouw Yuki dashboard in de online boekhouding.
Vanaf nu verloopt de communicatie tussen Knab en Yuki automatisch!