Boekhoudkoppeling met Knab

Met de Knab boekhoudkoppeling met Yuki laat je volledig automatisch al je banktransacties verwerken in de online boekhouding van Yuki. Nooit meer downloaden en uploaden! Op die manier is je bank in Yuki dagelijks bij en kun je dus veel nauwkeurig sturen op het betaalgedrag van je klanten.

Yuki heeft ook een boekhoudkoppeling met ABN AMRO, Rabobank en ING geïmplementeerd.

Koppeling activeren in Yuki

Om de boekhoudkoppeling met Knab tot stand te brengen moet de service eerst worden geactiveerd in de Yuki Store.

LET OP!

In een compact domein of ondernemersportal Basis of Plus kan alleen een gebruiker met de rol 'Portaalbeheerder' de service in de Yuki Store activeren.

Koppeling aanvragen bij Knab

Je moet ook bij Knab aangeven dat je de boekhoudkoppeling wilt activeren.

LET OP!

Alleen de eigenaar van een domein (met bankpas van Knab) kan de koppeling aanvragen en onderhouden.

Dit doe je door onderstaande stappen te doorlopen:
  • Log in op je Persoonlijke Bankomgeving
  • Ga onderin het menu naar 'Betalen' en klik vervolgens op 'Boekhoudpakket koppelen'
  • Open een zakelijke rekening bij Knab (indien je deze nog niet hebt aangemaakt)
  • Volg de stappen in de onderstaande schermen en bevestig de koppeling met je Knab bankpas en Card reader: