Betaling onderweg (inkoop)

In Yuki kun je een overzicht bekijken van alle inkoopfacturen waarvan de betaling nog onderweg is. Dit zijn facturen die zijn betaald met een pinpas, creditcard of via automatische incasso (domiciliëring). Deze moeten nog worden gematcht met een betaling in Yuki.

LET OP!
Alleen de eigenaar van het domein (rol 'Directie') en gebruikers met de rol 'Directie' kunnen facturen weer opnieuw betaalbaar stellen of 'In behandeling' zetten.

Open de module 'Inkoop' en klik links in je scherm onder de kop 'Bijzondere facturen' op 'In behandeling'.

Het volgende scherm wordt geopend:

1. Maak hier een keuze waarop je de facturen wilt filteren: Onderwerp, Bedrag, Leverancier, Factuurnummer, Tag of Dossier.
    Voer vervolgens het feitelijke selectiecriterium in.
    Door op de knop 'Zoek' te klikken wordt het filter op de lijst toegepast.
  2. Wissel tussen het wel of niet tonen van een schermvoorbeeld van de geselecteerde inkoopfactuur.
  3. Stel de geselecteerde inkoopfacturen opnieuw betaalbaar. Deze facturen kunnen via het overzicht 'Onbetaalde facturen' worden bekeken.
  4. Zet de geselecteerde inkoopfacturen in behandeling. Deze facturen kunnen via het overzicht 'In behandeling' worden bekeken en 'behandeld'.
  5. Wissel tussen het overzicht van alle inkoopfacturen of alle inkoop creditfacturen.
  6. Selecteer het overzicht van de facturen van de juiste administratie.
  7. Pas de getoonde kolommen in dit overzicht aan.
  8. Download het getoonde overzicht als een CSV bestand (Excel).