Banktransacties koppelen aan dossier

Elke banktransactie kun je in Yuki koppelen aan een dossier:

Koppelen vanuit geopende banktransactie

Wanneer je vanuit een geopende (te verwerken) banktransactie in de banktransactie workflow in het menu 'Acties' klikt op de opties 'Direct op kosten boeken', 'Direct in omzet boeken' of 'Overige transacties' (Handmatig boeken) kun je de banktransactie koppelen aan een dossier.

Klik op het vergrootglas in het veld 'Dossier aanpassen' en selecteer een dossier om de banktransactie aan een dossier te koppelen.

LET OP!
Wanneer je in het veld 'Dossier' een naam invoert wordt het dossier direct aangemaakt (als het dossier nog niet bestaat). Dit nieuwe dossier is dan standaard alleen voor jezelf (als beheerder) toegankelijk. Als beheerder kan je de beveiliging van het dossier instellen.

Na het klikken op de knop 'Bewaren' of 'Afgehandeld' wordt de banktransactie aan het dossier gekoppeld.

Koppelen vanuit grootboekkaart

Om de banktransactie vanuit een grootboekkaart te koppelen aan een dossier doorloop je de volgende stappen:
  • Open de grootboekkaart van de desbetreffende grootboekrekening

• Klik achter de desbetreffende banktransactie op het potloodje en selecteer in het nu geopende actiemenu de optie 'Dossier aanpassen'.

• Klik In het nu geopende scherm op het vergrootglas in het veld 'Dossier' en selecteer een dossier om deze banktransactie aan een (ander) dossier te koppelen.

LET OP!
    Wanneer je in het veld 'Dossier' een naam invoert wordt het dossier direct aangemaakt (als het dossier nog niet bestaat). Dit nieuwe dossier is dan standaard alleen voor jezelf (als beheerder) toegankelijk. Als beheerder kan je de beveiliging van het dossier instellen.

• Na het klikken op de knop 'Bewaren' wordt de taak aan het (andere) dossier gekoppeld.

Gekoppelde banktransactie in dossier

Je vindt de banktransactie in het dossier terug in het overzicht 'Omzet en kosten' van het dossier.

Omzet en kosten