Bankrekeningen (van relatie)

Om de bankrekening(en) van een relatie te bekijken open je de module 'Relatiebeheer', zoek en open je de desbetreffende relatiekaart en klik je vervolgens links in je scherm op 'Bankrekeningen'.

Het volgende scherm wordt geopend:

Klik op > voor de bankrekening om deze te openen.

Deze bankrekening kan worden gebruikt bij betalingen (via een SEPA betaalbestand). Een gebruiker met financiële rechten (rol 'Financiële administratie' of 'Externe accountant') of de rol 'Procuratie' of 'Directie' moet de bankrekening echter nog bevestigen.

Afhankelijk van je rol als gebruiker in Yuki kun je door te klikken op de knop 'Documenten' alle documenten bekijken waarin deze bankrekening is gebruikt.

Voor een uitgebreide beschrijving van de verschillende velden van de bankrekening zie Nieuwe eigen bankrekening (creditcard/online betalingsprovider) aanmaken.

Om een nieuwe bankrekening aan te maken klik je linksboven in je scherm op de knop 'Nieuwe rekening'.

Voer de gegevens van de nieuwe bankrekening in en klik vervolgens op de knop 'Bewaren'.