Bankafschrift, memoriaalboekingen of kas importeren via CSV

Ook transacties in Excel-bestanden kan je in Yuki op een snelle manier opnemen. Dat kan aan de hand van een CSV-bestand. Dit is een Excel dat je opslaat als een CSV-bestand (gescheiden door een lijstscheidingssteken).

Je kan de volgende CSV-bestanden uploaden in Yuki:
  • Bankafschriften
  • Kasbladen
  • Beginbalans
  • Openstaande klanten en openstaande leveranciers
  • Uitsplitsing activa
  • Diverse posten.
Yuki voorziet in een standaard bestand welke je kan aanvullen met je eigen gegevens. Het is belangrijk dat je de gegevens letterlijk overneemt zoals in het bestand beschreven staat. Wanneer je de bestanden opent, vind je daarin de nodige uitleg terug.
SelectionFile type iconFile nameDescriptionSizeRevisionTimeUser
ċ

Downloaden
  4k v. 1 7 sep. 2016 00:52 Ellen Sano
ċ

Downloaden
  2k v. 1 7 sep. 2016 00:52 Ellen Sano
ċ

Downloaden
  2k v. 1 7 sep. 2016 00:51 Ellen Sano
ċ

Downloaden
  4k v. 1 7 sep. 2016 00:51 Ellen Sano
ċ

Downloaden
  3k v. 1 21 sep. 2016 07:32 Daphné Dendas