ASN bank exportbestanden

In Yuki is het mogelijk om de bankschriften van de ASN bank als een elektronisch bankbestand te importeren. Je ASN banktransacties moet je in Yuki aanleveren in SWIFT-MT940 formaat.

Hieronder wordt beschreven op welke manier je een bankbestand van de ASN bank kunt downloaden voor je zakelijke rekening:

• Je logt in op Internetbankieren bij de ASN bank

• Klik op 'Betalen en sparen' en klik vervolgens direct op 'Transactiehistorie'
  • Selecteer de zakelijke rekening
  • Geef de begin- en einddatum in van de periode waarover je de transacties wilt downloaden,
    Maximaal 18 maanden terug als je tenminste tijdens die periode al internetbankiert.
  • Selecteer het bestandsformaat 'SWIFT-MT940'
  • Klik op de knop 'Start downloaden'
  • Je kunt het bestand nu opslaan.
    Bij de meeste browsers wordt het bestand in de map 'Downloads' opgeslagen.

Wij adviseren je om het bankbestand niet te openen voordat je het upload in je administratie in Yuki of als bijlage per e-mail verstuurt naar 'je domeinnaam@yukiworks.nl'.

Het elektronisch bankbestand zal automatisch in je administratie worden verwerkt.