Archive webservice

Introductie

Met deze webservice kun je op basis van een diverse zoek criteria een contact opzoeken binnen een Yuki domein. Deze webservice werkt via SOAP.

Het is in de Archive webservice in combinatie met een Accountant webservicekey van belang het domein waar u data mee wilt uitwisselen eerst met de SetCurrentDomain aan de sessie wordt gekoppeld.

Webadres

https://api.yukiworks.nl/ws/Archive.asmx

Archive methodes

Companies
Geeft alle beschikbare administraties.

CostCategories
Geeft een set van algemeen geactiveerde kostrekeningen terug.

Currencies
Geeft alle geactiveerde valuta terug.

DocumentBinaryData
Geeft de binaire data van het opgevraagde document.

DocumentBundle
Documenten die gebundeld zijn met een hoofddocument.

DocumentFolderCounts
Geeft de aantallen documenten in elke ordner van het archief.

DocumentFolderTabs
Geeft alle tabs binnen een ordner.

DocumentFolders
Geeft alle ordners in het archief.

DocumentImage
Geeft de opgevraagde afbeelding van een document, volgende de vermelde afmetingen als binaire data.

DocumentImageCount
Geeft het aantal pagina's van een document terug.

Documents
Geeft de documenten in een ordner, met opties voor sortering, datum-selectie, en rijnummer-selectie.

DocumentsInFolder
Geeft de documenten in een ordner, met opties voor sortering, datum-selectie, en rijnummer-selectie.

DocumentsInTab
Geeft de documenten in een tab van een ordner, met opties voor sortering, datum-selectie, en rijnummer-selectie.

FindDocument
Geeft de informatie van een enkel document.

Menu
Geeft het menu weer om te gebruiken in app's.

PaymentMethods
Geeft de beschikbare betaalmethode die gebruikt kunnen worden op facturen.

SearchDocuments
Zoekt documenten op basis van een zoek-tekst. Gebruik -1 voor Folder of Tab argument, of '0001-01-01' voor de datum-selecties, als deze niet gebruikt moeten worden.

UploadDocument
Upload een document naar Yuki.

UploadDocumentWithData
Upload een document naar Yuki met de bijbehorende valuta, bedrag, kosten rekening en betaalmethode.

Algemene methodes

AdministrationID
Geeft een administratie ID op basis van de naam van een administratie.

Administrations
Geeft alle administraties die via de gebruikte toegangscode benaderd kunnen worden.

Authenticate
Geeft een sessie-ID op basis van een geldige Web Service toegangscode.

AuthenticateByUserName
Geeft een sessie-ID op basis van een bestaande Yuki gebruikers naam en wachtwoord.

Geeft alle domeinen die via de gebruikte toegangscode benaderd kunnen worden.

SetCurrentDomain
Zet het huidige domein voor de sessie.

GetCurrentDomain
Het huidige Yuki domein van de sessie.

Language
The language of the current user.

SetLanguage
Sets the language for the webservice session.

SupportedLanguages
Returns the supported languages for the domain.