Afspraken koppelen aan dossier

Een afspraak kun je in Yuki koppelen aan een dossier:
  • vanuit de geopende afspraak in de module 'Agenda'

Koppelen vanuit geopende afspraak

Wanneer je vanuit een geopende afspraak linksboven in je scherm op de knop 'Bewerken' klikt, kun je de afspraak koppelen aan een dossier.

Klik op het vergrootglas in het veld 'Dossier' en selecteer een dossier om deze afspraak aan een dossier te koppelen.

LET OP!
Wanneer je in het veld 'Dossier' een naam invoert wordt het dossier direct aangemaakt (als het dossier nog niet bestaat). Dit nieuwe dossier is dan standaard alleen voor jezelf (als beheerder) toegankelijk. Als beheerder kan je de beveiliging van het dossier instellen.

Na het klikken op de knop 'Bewaren' wordt de afspraak aan het dossier gekoppeld.

Gekoppelde afspraak in dossier

Je vindt de afspraak in het dossier terug onder de koppelingen van het dossier én op het tabblad 'Totaaloverzicht'.

Koppelingen

Totaaloverzicht