Administraties (backoffice portaal)

Een administratie is een eenmanszaak, V.O.F., B.V., N.V., stichting, vereniging of welke rechtsvorm dan ook die is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (NL) of Kruispuntbank van Ondernemingen (BE).
Voor veel Yuki gebruikers zal een domein hetzelfde zijn als de online administratie van zijn of haar bedrijf. Binnen een domein kunnen echter meerdere administraties worden gevoerd.

Vanuit de desktop in het Yuki backoffice portaal klik je op de tegel 'Administraties' om een overzicht te bekijken van de administraties in het portaal.

Het volgende scherm wordt geopend:

Om een overzicht te openen van alle administraties in het portaal die dienen als fiscale eenheid btw of VpB klik je op de knop 'Fiscale eenheden'.

Om de details van een fiscale eenheid te bekijken klik je op > voor de naam van de desbetreffende administratie.

De zoekbalk kun je gebruiken om domeinen (administraties) te zoeken en vervolgens te openen.

Je kunt aangeven welke administraties in deze lijst getoond moeten worden:
  • Alle administraties
  • Actieve administraties
  • Inactieve administraties
  • Administraties in een proefdomein
  • Testadministraties
  • Gefactureerd.

Selecteer rechtsboven in je scherm alle administraties of alleen het portaal met de domeinen waarvan je de backoffice status wilt bekijken.

Door te klikken op de knop 'Pas de getoonde kolommen aan' kun je naar eigen wens kolommen toevoegen en/of verwijderen uit het overzicht van administraties.
Door te klikken op een kolomkop kun je elke kolom behalve 'Contactpersoon' en 'Bedrijfsvorm' desgewenst in omgekeerde volgorde sorteren.