Activeren herinneringen en aanmaningen service Yuki

De herinneringen en aanmaningenservice van Yuki moet eerst worden geactiveerd voordat de eerste herinneringen en aanmaningen automatisch door Yuki verstuurd gaan worden.

LET OP!
Alleen een gebruiker met de rol 'Directie' kan deze service activeren.

Om deze service te activeren open je de module 'Verkoop', klik je links in je scherm op 'Instellingen herinneringen' en open je vervolgens het tabblad 'Automatische herinneringen'.

Het volgende scherm wordt geopend:

Klik op de knop 'Meer informatie'. Het volgende scherm wordt geopend:

Selecteer het vakje 'Ik ga akkoord met de voorwaarden en condities van deze Yuki service' en klik vervolgens op de knop 'Activeer deze service'.

Het volgende scherm wordt geopend:

Klik op de knop 'OK' ter bevestiging van het activeren van deze service.

Het volgende scherm wordt geopend:

De herinneringen en aanmaningen service staat nog in de stand-by modus. Dat wil zeggen dat je alle voorbereidingen kunt treffen maar de brieven (herinneringen en aanmaningen) nog niet daadwerkelijk naar je klanten worden verstuurd.

Om de activering af te ronden dien je eerst zorgvuldig de volgende zaken te bekijken en in te stellen:

Start de service dus niet voordat je deze drie stappen zorgvuldig hebt doorlopen!

Klik op de link om de service daadwerkelijk te activeren.

Het volgende scherm wordt geopend:

Selecteer het vakje 'Ik heb de instellingen gecontroleerd en de layout en teksten van de 4 brieven aangepast. De herinnering service kan gestart worden'.
Klik op de knop 'Bevestigen'.

Na het bevestigen word je naar de instellingen voor herinneringen (module 'Verkoop') doorgeleid.