Abonnees (Financiële krant)

In Yuki kun je elke week of elke maand via e-mail een compleet overzicht (Financiële krant) van je administratie naar jezelf of andere gebruikers laten sturen. Deze krant geeft je direct inzicht in je boekhouding (omzet, resultaten en tegoeden). Ook krijg je een overzicht van openstaande en behandelde transacties.

Je kunt de krant direct als een (HTML) e-mail nieuwsbrief ontvangen als je kiest voor een maandelijkse editie.

Daarnaast heb je ook een compleet overzicht van alle financiële kranten die al zijn verstuurd.

Klik linksboven in elk Yuki scherm op het bedrijfslogo, klik vervolgens op 'Instellingen' en klik daarna op het icoon 'Financiële krant'.

In de lijst met abonnees kun je de details van elk abonnement bekijken. Door te klikken op > voor een abonnee is het mogelijk om het abonnement aan te passen.

Bovenin je scherm staan een aantal knoppen die in deze helppagina uitgebreid worden beschreven.

Nieuwe abonnee aanmaken

Om de financiële krant naar een abonnee te kunnen sturen moet je een aantal stappen doorlopen.

Alleen de backoffice of gebruikers met de rol 'Directie' kunnen een nieuwe abonnee aanmaken.

Klik linksboven in je scherm op de knop 'Nieuwe abonnee' om een nieuwe abonnee aan te maken. Het volgende scherm wordt geopend:

Abonnee

Naam
Selecteer de naam van de abonnee (gebruiker met toegang tot één of meer administraties in het domein).
E-mail
Het e-mailadres van de abonnee wordt automatisch door Yuki ingevuld.

Abonnement financiële krant

Verstuur financiële krant
De krant wordt als een e-mail nieuwsbrief verstuurd.
Frequentie
Er kan een wekelijkse editie, maandelijkse editie, kwartaaleditie of een jaarlijkse uitgave worden verstuurd.
Formaat
Het standaard formaat van de financiële krant is PDF.

LET OP!
Als er is gekozen voor een maandelijkse editie (frequentie) kan de krant ook worden verstuurd in HTML formaat.

Plaats een kopie in het archief
Een kopie van de krant wordt als een PDF-document in het archief geplaatst.
Toegangsniveau
Stel het toegangsniveau van het PDF-document in het archief in: Alle werknemers, Directie of Privé.

Administraties
Selecteer hier de administratie(s) waarvan een financiële krant moet worden verstuurd en/of een kopie daarvan in het archief moet worden geplaatst.

LET OP!
Hier worden alleen de administraties getoond waartoe de abonnee (gebruiker) toegang heeft.

Verzonden financiële kranten

Om het overzicht te bekijken van alle financiële kranten die al zijn verstuurd klik je bovenin je scherm op de knop 'Verzonden financiële kranten'.

Alleen een gebruiker met de rol 'Directie' kan dit overzicht bekijken.

De abonnee krijgt, afhankelijk van de frequentie, op de eerste dag van de periode de financiële krant per e-mail toegestuurd.

LET OP!
Wanneer je de Yuki notificaties hebt geactiveerd verschijnt er een pop-up melding rechtsonder in je scherm.

Schermvoorbeeld PDF

Om een schermvoorbeeld te bekijken van de financiële krant als een PDF-document klik je op de knop 'Schermvoorbeeld PDF'.

Linksonder het schermvoorbeeld kun je aangeven van welke periode (vorige week, vorige maand, laatste kwartaal of jaar tot en met vandaag) en van welk bedrijf of bedrijven (administratie(s)) de gegevens in de financiële krant moeten worden getoond.

Schermvoorbeeld HTML

Om een schermvoorbeeld te bekijken van de financiële krant in HTML-formaat klik je op de knop 'Schermvoorbeeld HTML'.